Afvalkalender Ede

Afvalkalender gemeente Ede

Afvalkalender gemeente Ede bekijken? Ede is een gemeente in de provincie Gelderland en heeft zo’n 115.000 inwoners. Het ligt in het westen van de Veluwe. Het afval wordt in Ede verwerkt en verzorgd door ACV. Naast de afvalinzameling verzorgt ACV ook ongediertebestrijding, containerverhuur, het strooien van de wegen in Ede en straat- en rioolreiniging.

Afvalkalender gemeente Ede

Wil je weten wanneer het afval wordt opgehaald op jouw adres? Vul eenvoudig jouw postcode en huisnummer in en bekijk de afval ophaaldata.

Bekijk de ACV afvalkalender voor de gemeente Ede hier.

Afvalkalender gemeente Ede – Afval scheiden

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. Omdat veel soorten afval hergebruikt kunnen worden om er nieuwe producten van te maken, is het belangrijk om jouw vuilnis zoveel mogelijk gescheiden in te leveren. Het scheiden van afval begint natuurlijk al thuis. Je kunt al jouw afvalsoorten eenvoudig gescheiden inzamelen met een prullenbak met meerdere vakken. Zo kun je in één prullenbak papier, GFT en bijvoorbeeld restafval gemakkelijk inzamelen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Afvalkalender Ede 2022: De afval app

Wil je jouw afvalkalender altijd bij de hand hebben? De ACV maakt gebruik van een super handige app om jouw afvalkalender te bekijken. Naast de afvalkalender vind je in de app alle dichtstbijzijnde containers en een handige zoekfunctie met welk afval waar hoort. Bovendien kun je een herinnering instellen wanneer je de Kliko aan kunt bieden. De app zal in de toekomst steeds verder worden uitgebreid. De app is te vinden onder de naam ACV-app en is te herkennen aan het ACV logo. Je vindt de app in de App store (Apple) of de Google Play Store (Android).

Afvalbrengstation Ede

Heb je meer afval dan je kwijt kunt in je eigen container? Of ben je met een tuinverbouwing bezig en heb je veel tuinafval? Dan kun je dit naar het afvalbrengstation in Ede brengen. Het afvalbrengstation Ede is gevestigd op:

Neonstraat 4
6718 WV
Ede

Het afvalbrengstation ligt op bedrijventerrein Kievitsmeent. Let op, het afvalbrengstation is met feestdagen gesloten. Je kunt bij het afvalbrengstation Ede ook een aanhanger lenen om jouw afval te vervoeren, reserveer deze wel even. Vergeet de afvalpas niet mee te nemen als je afval gaat wegbrengen.