Afvalkalender Gemeente Apeldoorn

Ben je op zoek naar de afvalkalender van de gemeente Apeldoorn? De afvalkalender voor de gemeente Apeldoorn wordt verzorgd door Circulus. Circulus heeft een handige gratis android en IOS app om de afvaldata op je mobiel te bekijken. Daarnaast wordt er in de app een overzicht aangeboden van de dichtstbijzijnde recyclepleinen. Hieronder zie je een overzicht van de ophaaldata op basis van jouw postcode en huisnummer.

Afvalkalender gemeente Apeldoorn

Afvalkalender gemeente Apeldoorn

Kijk op de inzamelkalender van de gemeente Apeldoorn om te zien op welke dag jouw container aan de weg moet. Ook zie je welke container aan de beurt is. Zet je Kliko altijd tijdig aan de weg. Zo voorkom je dat de container niet geleegd wordt. Via de inlog omgeving kan je een handige PDF en een Outlook bestand downloaden.

Afvalkalender gemeente Apeldoorn 2022

De afvalkalender van de gemeente Apeldoorn bevat de inzameldagen voor kliko containers en restafval op maat. De gemeente Apeldoorn werkt sinds enige tijd met een programma om samen naar minder afval te gaan. Als een resultaat hiervan zijn er ondergrondse buurtcontainers voor restafval. Je kan ook op afroep je grijze container laten legen, hier zijn meer kosten aan verbonden. Alle informatie en de meest recente afval kalender voor de gemeente Apeldoorn kan je hieronder terugvinden.

Bekijk hier de afvalkalender Apeldoorn 2022.

Afval scheiden Apeldoorn

Afval moet steeds meer gescheiden worden aangeboden. Voor afvalsoorten die goed kunnen worden gerecycled zoals GFT-afval, papierafval en plastic, betaal je vaak minder. Voor restafval moet je vaak het meeste betalen. Daarom is het belangrijk om jouw afval goed te scheiden. Dit kun je doen door in huis hiermee te beginnen. Met een prullenbak voor afvalscheiding kun je dit perfect doen.

Container uit het zicht

Waarschijnlijk heb je de afgelopen jaren meer Kliko’s bij huis gekregen. Het is altijd weer lastig om deze een beetje fatsoenlijk te kunnen wegwerken. Niemand wil immers de hele dag tegen al die Kliko’s aankijken. Gelukkig is hier een oplossing voor. Met een mooie container ombouw kun je de Kliko’s functioneel wegwerken.