Afvalkalender gemeente Arnhem

Ben je op zoek naar de afvalkalender van de gemeente Arnhem? Arnhem ligt in de provincie Gelderland en is tevens de hoofdstad van deze provincie. De gemeente Arnhem telt ongeveer 160.000 inwoners. Onder de gemeente Arnhem vallen de stad Arnhem en de dorpen Elden en Schaarsbergen. De afvalinzameling in de gemeente Arnhem wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Arnhem

Wil je weten wanneer het afval wordt opgehaald in de gemeente Arnhem? Of op welke dag je welke container aan de weg moet zetten? Vul hieronder dan eenvoudig even je postcode en huisnummer in en kom erachter op welke dagen jij de container aan de weg moet zetten.

Bekijk hier de afvalkalender Arnhem 2022.

Afvalbrengstation Arnhem

In Arnhem zijn er twee afvalbrengstations. Het afvalbrengstation Arnhem-Noord en het afvalbrengstation Arnhem-Zuid. De adressen van de afvalbrengstations zijn:

Arnhem-Noord:

  • Beijerinckweg 9a
  • 6827 BN
  • Arnhem (Noord)

Arnhem-zuid:

  • De Overmaat 17
  • 6831 AE
  • Arnhem (Zuid)

Ga je afval wegbrengen naar het afvalbrengstation? Vergeet dan niet om je afvalpas mee te nemen. Dit wordt bij de ingang gecontroleerd. Het wegbrengen van afval naar de afvalbrengstations is 6x gratis per jaar. Hierna zijn er kosten aan verbonden. Het milieupark Arnhem is alleen voor particulier gebruik. Bedrijven mogen geen afval naar het milieupark Arnhem brengen. 

Afvalkalender Arnhem 2022

In 2022 wordt het in Arnhem ook steeds belangrijker om afval goed te scheiden. Het scheiden van afval draagt bij aan een duurzame samenleving. Dit begint natuurlijk thuis al. Doe daarom altijd de juiste afvalsoort in de juiste container. Het niet goed scheiden van afval kan je zelfs op een boete komen te staan.