Afvalkalender gemeente Beesel

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Beesel bekijken? Beesel ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 13.477 inwoners. Het afval in Beesel wordt verzorgd door SUEZ.

Afvalkalender gemeente Beesel

In de gemeente Beesel wordt ongeveer 522 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 95
Papier 65
Glas 32
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 102
Fijn huishoudelijk Restafval 61

Afvalwijzer Beesel 2022

Afvalwijzer Beesel bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Beesel jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Beesel 2022

De afvalkalender van de gemeente Beesel vind je op:

Milieustraat gemeente Beesel

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Beesel?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Beesel. Het adres van de milieustraat Beesel is
  • Milieupark Beesel, Nijverheidsweg 11 te Reuver

Grofvuil gemeente Beesel

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Beesel rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Steeds meer gemeenten werken met verschillende kliko’s of minicontainers om het afval gescheiden in te zamelen. Hierdoor krijg jij waarschijnlijk te maken met steeds meer Kliko’s in je tuin. Deze zijn vaak een doorn in het oog. Wil je niet meer tegen die lelijke kliko’s aankijken?

Oud papier gemeente Beesel

Papierafval kun je gescheiden inleveren. Van dit papierafval kunnen dan weer nieuwe producten worden gemaakt. Het recyclen van papier gebeurt steeds meer. Waar je bij jou in de gemeente de dichtstbijzijnde papiercontainer vindt, kun je zien op de website van jouw gemeente.