Afvalkalender gemeente Beverwijk

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Beverwijk bekijken? Beverwijk ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 41.610 inwoners. Het afval in Beverwijk wordt verzorgd door HVC.

Afvalkalender gemeente Beverwijk

In de gemeente Beverwijk wordt ongeveer 501 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 45
Papier 36
Glas 17
PMD 5,4
Grof huishoudelijk Restafval 25
Fijn huishoudelijk Restafval 269

Afvalwijzer Beverwijk 2022

Afvalwijzer Beverwijk bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Beverwijk jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Beverwijk 2022

De afvalkalender van de gemeente Beverwijk vind je op:

Milieustraat gemeente Beverwijk

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Beverwijk?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Beverwijk. Het adres van de milieustraat Beverwijk is
  • Afvalbrengstation Beverwijk, BUKO bedrijvenpark 1, 1951 JZ Beverwijk

Grofvuil gemeente Beverwijk

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Beverwijk rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Beverwijk

Papierafval kun je gescheiden inleveren. Van dit papierafval kunnen dan weer nieuwe producten worden gemaakt. Het recyclen van papier gebeurt steeds meer. Waar je bij jou in de gemeente de dichtstbijzijnde papiercontainer vindt, kun je zien op de website van jouw gemeente.