Afvalkalender gemeente Bloemendaal

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Bloemendaal bekijken? Bloemendaal ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 23.537 inwoners. Het afval in Bloemendaal wordt verzorgd door Meerlanden.

Afvalkalender gemeente Bloemendaal

In de gemeente Bloemendaal wordt ongeveer 473 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 129
Papier 44
Glas 25
PMD 13,7
Grof huishoudelijk Restafval 29
Fijn huishoudelijk Restafval 155

Afvalwijzer Bloemendaal 2022

Afvalwijzer Bloemendaal bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Bloemendaal jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Bloemendaal 2022

De afvalkalender van de gemeente Bloemendaal vind je op:

Milieustraat gemeente Bloemendaal

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Bloemendaal?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Bloemendaal. Het adres van de milieustraat Bloemendaal is
  • Milieustraat gemeente Bloemendaal, Brouwerskolkweg 2, 2051 ED Overveen

Grofvuil gemeente Bloemendaal

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Bloemendaal rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Bloemendaal

Papierafval kun je gescheiden inleveren. Van dit papierafval kunnen dan weer nieuwe producten worden gemaakt. Het recyclen van papier gebeurt steeds meer. Waar je bij jou in de gemeente de dichtstbijzijnde papiercontainer vindt, kun je zien op de website van jouw gemeente.