Afvalkalender gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Bodegraven-Reeuwijk bekijken? Bodegraven-Reeuwijk ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 34.938 inwoners. Het afval in Bodegraven-Reeuwijk wordt verzorgd door Cyclus.

Afvalkalender gemeente Bodegraven-Reeuwijk

In de gemeente Bodegraven-Reeuwijk wordt ongeveer 497 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 122
Papier 69
Glas 23
PMD 29,5
Grof huishoudelijk Restafval 30
Fijn huishoudelijk Restafval 106

Afvalwijzer Bodegraven-Reeuwijk 2022

Afvalwijzer Bodegraven-Reeuwijk bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Bodegraven-Reeuwijk jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Bodegraven-Reeuwijk 2022

De afvalkalender van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk vind je op:

Milieustraat gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Bodegraven-Reeuwijk?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Bodegraven-Reeuwijk. Het adres van de milieustraat Bodegraven-Reeuwijk is
  • Afvalbrengstation Bodegraven-Reeuwijk, Portugalweg 6, 2411 PR Bodegraven

Grofvuil gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Bodegraven-Reeuwijk rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Papierafval kun je gescheiden inleveren. Van dit papierafval kunnen dan weer nieuwe producten worden gemaakt. Het recyclen van papier gebeurt steeds meer. Waar je bij jou in de gemeente de dichtstbijzijnde papiercontainer vindt, kun je zien op de website van jouw gemeente.