Afvalkalender gemeente Bunschoten

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Bunschoten bekijken? Bunschoten ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 21.891 inwoners. Het afval in Bunschoten wordt verzorgd door ROVA.

Afvalkalender gemeente Bunschoten

In de gemeente Bunschoten wordt ongeveer 388 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 125
Papier 55
Glas 22
PMD 50,4
Grof huishoudelijk Restafval 20
Fijn huishoudelijk Restafval 39

Afvalwijzer Bunschoten 2022

Afvalwijzer Bunschoten bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Bunschoten jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Bunschoten 2022

De afvalkalender van de gemeente Bunschoten vind je op:

Milieustraat gemeente Bunschoten

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Bunschoten?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Bunschoten. Het adres van de milieustraat Bunschoten is
  • Aanbiedstation Bunschoten, Groeneweg 1, 3751 LE Bunschoten-Spakenburg

Grofvuil gemeente Bunschoten

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Bunschoten rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Bunschoten

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.