Afvalkalender gemeente Capelle aan den IJssel

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Capelle aan den IJssel bekijken? Capelle aan den IJssel ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 67.217 inwoners. Het afval in Capelle aan den IJssel wordt verzorgd door Irado.

Afvalkalender gemeente Capelle aan den IJssel

In de gemeente Capelle aan den IJssel wordt ongeveer ? kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval ?
Papier ?
Glas ?
PMD ?
Grof huishoudelijk Restafval ?
Fijn huishoudelijk Restafval ?

Afvalwijzer Capelle aan den IJssel 2022

Afvalwijzer Capelle aan den IJssel bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Capelle aan den IJssel jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Capelle aan den IJssel 2022

De afvalkalender van de gemeente Capelle aan den IJssel vind je op:

Milieustraat gemeente Capelle aan den IJssel

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Capelle aan den IJssel?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Capelle aan den IJssel. Het adres van de milieustraat Capelle aan den IJssel is
  • Gemeentewerf Capelle aan den Ijssel, Groenedijk 10, 2903 LZ Capelle aan den Ijssel

Grofvuil gemeente Capelle aan den IJssel

Onder grofvuil valt al het afval dat niet in de kliko/minicontainer past of in de ondergrondse container in jouw wijk. Het grofvuil kun je naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. Welk afval je (gratis) naar de vuilstort in jouw gemeente kunt brengen vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Capelle aan den IJssel rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Capelle aan den IJssel

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.