Afvalkalender gemeente Culemborg

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Culemborg bekijken? Culemborg ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 29.021 inwoners. Het afval in Culemborg wordt verzorgd door AVRI.

Afvalkalender gemeente Culemborg

In de gemeente Culemborg wordt ongeveer 427 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 100
Papier 48
Glas 23
PMD 19,7
Grof huishoudelijk Restafval 18
Fijn huishoudelijk Restafval 120

Afvalwijzer Culemborg 2022

Afvalwijzer Culemborg bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Culemborg jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Culemborg 2022

De afvalkalender van de gemeente Culemborg vind je op:

Milieustraat gemeente Culemborg

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Culemborg?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Culemborg. Het adres van de milieustraat Culemborg is
  • Avri Milieustraat Culemborg, Randweg 7, 4104 AC Culemborg

Grofvuil gemeente Culemborg

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Culemborg rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Culemborg

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.