Afvalkalender gemeente Dalfsen

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Dalfsen bekijken? Dalfsen ligt in de provincie  Overijssel en heeft ongeveer 28.685 inwoners. Het afval in Dalfsen wordt verzorgd door ROVA.

Afvalkalender gemeente Dalfsen

In de gemeente Dalfsen wordt ongeveer 474 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 207
Papier 71
Glas 26
PMD 40,3
Grof huishoudelijk Restafval 9
Fijn huishoudelijk Restafval 56

Afvalwijzer Dalfsen 2022

Afvalwijzer Dalfsen bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Dalfsen jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente Dalfsen 2022

De afvalkalender van de gemeente Dalfsen vind je op:

Milieustraat gemeente Dalfsen

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Dalfsen?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Dalfsen. Het adres van de milieustraat Dalfsen is
  • Milieustraat Dalfsen, Rijnlandstraat 2, 8028 PX Zwolle

Grofvuil gemeente Dalfsen

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Dalfsen rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Dalfsen

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.