Afvalkalender gemeente De Ronde Venen

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente De Ronde Venen bekijken? De Ronde Venen ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 44.499 inwoners. Het afval in De Ronde Venen wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente De Ronde Venen

In de gemeente De Ronde Venen wordt ongeveer 510 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 91
Papier 63
Glas 25
PMD 13,1
Grof huishoudelijk Restafval 9
Fijn huishoudelijk Restafval 183

Afvalwijzer De Ronde Venen 2022

Afvalwijzer De Ronde Venen bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van De Ronde Venen jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Afval scheiden wordt steeds belangrijker. In veel gemeenten moet je het afval gescheiden aanbieden en vaak betaal je ook de hoogste prijs voor het restafval wat je dan nog over houdt. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het belangrijk je afval goed te scheiden. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar scheelt uiteindelijk ook in de eigen portemonnee. Ook afval beter scheiden en besparen op je afvalkosten?

Afvalkalender gemeente De Ronde Venen 2022

De afvalkalender van de gemeente De Ronde Venen vind je op:

Milieustraat gemeente De Ronde Venen

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in De Ronde Venen?  Dit kan je doen bij de vuilstort in De Ronde Venen. Het adres van de milieustraat De Ronde Venen is
  • Afvalbrengstation de Ronde Venen, Industrieweg 50, 3641 RM Mijdrecht

Grofvuil gemeente De Ronde Venen

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen De Ronde Venen rondom feestdagen

De afval ophaaldagen rondom feestdagen kunnen verschillen. Wil je meer weten over de actuele afval ophaaldagen? Bekijk dan de website van jouw afvalverwerker of kijk op de website van de gemeente.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente De Ronde Venen

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.