Afvalkalender gemeente Delft

Afvalkalender gemeente Delft bekijken? Wil jij weten wanneer jouw afval wordt opgehaald in de gemeente Delft? Op de handige afvalkalender kun je zien wanneer welk afval wordt opgehaald op jouw adres. In Delft wordt de afvalinzameling verzorgd door Avalex. Delft kent 3 soorten van afvalinzameling:

Afvalkalender gemeente Delft
  • Minicontainers
  • Ondergrondse verzamelcontainers
  • Huisvuil vuilniszakken (binnenstad)

Naast het inzamelen van het afval verzorgt Avalex ook de reiniging van de minicontainers. Dit gebeurt 2x per jaar (in het voor- en het najaar). De actuele datums kun je zien in de stadskrant. Wil je tussendoor je minicontainers reinigen? Kijk dan eens bij onze tips over container schoonmaken.

Afvalkalender gemeente Delft

Wil je weten wanneer welk afval ingezameld wordt? Op de onderstaande afvalkalender van de gemeente Delft kun je eenvoudig je postcode en huisnummer invullen. Je krijgt dan jouw gepersonaliseerde afvalkalender te zien.

Bekijk hier de Avalex afvalkalender Delft 2022.

Afvalkalender Delft 2022: Container aanbieden

In Delft gelden de volgende regels met betrekking tot het aanbieden van de container:

  • De container mag de avond voor de ophaal dag vanaf 21:00 uur aan de weg worden gezet.
  • De container moet uiterlijk om 7.30 uur op de ophaaldag aan de weg staan.
  • Plaats de container met de handgrepen naar de weg toe.
  • Er mag geen los afval naast de containers worden geplaatst.
  • Bied je geen container, maar huisvuilzakken aan (in de binnenstad)? Plaats deze dan tussen 06:00 en 07:30 aan de weg.

Boetes afval Delft

Ga goed om met je afval. Voor het niet goed scheiden of het illegaal dumpen van afval kun je een bekeuring krijgen. Je kunt hier in Delft boetes voor krijgen van tussen de 90 euro en 370 euro.

Afvalkalender gemeente Delft -Milieustraat Delft

Heb je meer afval dan je in de minicontainer, ondergrondse container of de huisvuilzakken kwijt kunt? Dan kun je dit naar de milieustraat in Delft brengen. De milieustraat Delft is gevestigd op de:
Voltaweg 11, 2627 BD, Delft.
Ga je
grofvuil wegbrengen? Vergeet dan de Avalex milieupas niet. Ben je zelf niet in staat om je grofvuil weg te brengen? Dan kun je dit ook laten ophalen. Maak hiervoor wel even een afspraak via de website van Avalex.