Afvalkalender gemeente Deventer

Ben jij op zoek naar de afvalkalender van Deventer? Hier vind je de meest actuele afvalkalender van de gemeente Deventer. Deventer ligt in de provincie Overijssel en is na Zwolle en Enschede de derde grootste gemeente van Overijssel. De gemeente Deventer heeft ongeveer 100.000 inwoners waarvan er 80.000 in de stad Deventer wonen.

Afvalkalender gemeente Deventer

Het huishoudelijk afval in Deventer wordt opgehaald en verwerkt door Circulus-Berkel. Circulus-Berkel streeft om samen met de gemeente Deventer naar een afvalloze maatschappij in 2030 te gaan. In 2030 willen ze dat al het afval gerecycled kan worden.

Afvalkalender gemeente Deventer

In de gemeente Deventer zorgt Circulus-Berkel dat jouw groene of grijze container geleegd wordt. Ook legen zij de ondergrondse containers. Wil je weten wanneer jouw container aan de weg moet? Of welke container er deze week geleegd wordt? Vul hieronder dan eenvoudig jouw postcode en huisnummer in en krijg inzicht in jouw persoonlijke afvalkalender. 

Bekijk hier de inzamelkalender Deventer 2022 van Circulus-Berkel.

Afvalkalender Deventer 2022

Je krijgt steeds meer te maken met verschillende Kliko’s of minicontainers omdat afval steeds meer gescheiden ingezameld wordt. Dat is natuurlijk een goede zaak, want zo wordt afval steeds meer hergebruikt. Het grote probleem is vaak: Waar laat ik mijn Kliko’s? Je kunt de al deze Kliko’s mooi uit het zicht krijgen door een container ombouw. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn?

Afvalkalender app gemeente Deventer

Naast de afvalkalender online is er ook een afvalkalender app en deze heet de Afvalvrij App. Deze is eenvoudig te downloaden in de App Store (IOS) of de Google Play Store (Android). Hier vind je, naast de inzamelingsdata, ook handige informatie over welk afval waar hoort. Bovendien kun je het dichtstbijzijnde milieuplein vinden.

Recycleplein Deventer

De milieustraat in Deventer, ook wel het recycleplein genoemd bevindt zich op:

  • Westfalenstraat 18-20
  • 7418 DB
  • Deventer

Neem bij het inleveren van afval op het recycleplein altijd even de milieupas of grofvuilpas mee. Houd er rekening mee dat het, met name in het weekend, erg druk kan zijn. Je kunt bij het recycleplein verschillende soorten afval kwijt.