Afvalkalender gemeente Epe

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Epe bekijken? Epe ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 33.182 inwoners. Het afval in Epe wordt verzorgd door Circulus-Berkel.

Afvalkalender gemeente Epe

In de gemeente Epe wordt ongeveer 558 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 122
Papier 58
Glas 25
PMD 32,5
Grof huishoudelijk Restafval 13
Fijn huishoudelijk Restafval 177

Afvalwijzer Epe 2022

Afvalwijzer Epe bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Epe jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Epe 2022

De afvalkalender van de gemeente Epe vind je op:

Milieustraat gemeente Epe

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Epe?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Epe. Het adres van de milieustraat Epe is
  • Circulus-Berkel Recycleplein Vaassen, Talhoutweg 26, 8171 MB Vaassen

Grofvuil gemeente Epe

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Epe rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Heb jij Kliko’s of minicontainers? Deze staan vaak in het zicht en dat is voor veel mensen een doorn in het oog. Wil jij jouw containers uit het zicht werken? Een containerombouw is daarvoor een goede manier. Zo kijk je nooit meer tegen die lelijke Kliko’s aan.

Oud papier gemeente Epe

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.