Afvalkalender gemeente Gemert-Bakel

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Gemert-Bakel bekijken? Gemert-Bakel ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 30.741 inwoners. Het afval in Gemert-Bakel wordt verzorgd door Blink.

Afvalkalender gemeente Gemert-Bakel

In de gemeente Gemert-Bakel wordt ongeveer 561 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 167
Papier 70
Glas 26
PMD 32,5
Grof huishoudelijk Restafval 62
Fijn huishoudelijk Restafval 45

Afvalwijzer Gemert-Bakel 2022

Afvalwijzer Gemert-Bakel bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Gemert-Bakel jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Gemert-Bakel 2022

De afvalkalender van de gemeente Gemert-Bakel vind je op:

Milieustraat gemeente Gemert-Bakel

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Gemert-Bakel?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Gemert-Bakel. Het adres van de milieustraat Gemert-Bakel is
  • Milieustraat Gemert, Rechteloop 7, 5422 VB Gemert

Grofvuil gemeente Gemert-Bakel

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Gemert-Bakel rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Gemert-Bakel

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.