Afvalkalender gemeente Gennep

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Gennep bekijken? Gennep ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 16.933 inwoners. Het afval in Gennep wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Gennep

In de gemeente Gennep wordt ongeveer 605 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 63
Papier 84
Glas 29
PMD 29,3
Grof huishoudelijk Restafval 80
Fijn huishoudelijk Restafval 118

Afvalwijzer Gennep 2022

Afvalwijzer Gennep bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Gennep jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Gennep 2022

De afvalkalender van de gemeente Gennep vind je op:

Milieustraat gemeente Gennep

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Gennep?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Gennep. Het adres van de milieustraat Gennep is
  • Milieustation Gennep, De Groote Heeze 33, 6598 AV Heijen

Grofvuil gemeente Gennep

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Gennep rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Gennep

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.