Afvalkalender gemeente Goeree-Overflakkee

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Goeree-Overflakkee bekijken? Goeree-Overflakkee ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 50.147 inwoners. Het afval in Goeree-Overflakkee wordt verzorgd door Renewi.

Afvalkalender gemeente Goeree-Overflakkee

In de gemeente Goeree-Overflakkee wordt ongeveer 663 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 116
Papier 57
Glas 19
PMD 9,2
Grof huishoudelijk Restafval 39
Fijn huishoudelijk Restafval 229

Afvalwijzer Goeree-Overflakkee 2022

Afvalwijzer Goeree-Overflakkee bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Goeree-Overflakkee jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Goeree-Overflakkee 2022

De afvalkalender van de gemeente Goeree-Overflakkee vind je op:

Milieustraat gemeente Goeree-Overflakkee

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Goeree-Overflakkee?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Goeree-Overflakkee. Het adres van de milieustraat Goeree-Overflakkee is
  • Milieustraat Middelharnis, Johannispolderseweg 19, 3241 LZ Middelharnis

Grofvuil gemeente Goeree-Overflakkee

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Goeree-Overflakkee rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Goeree-Overflakkee

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.