Afvalkalender gemeente Goes

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Goes bekijken? Goes ligt in de provincie  Zeeland en heeft ongeveer 38.216 inwoners. Het afval in Goes wordt verzorgd door ZRD.

Afvalkalender gemeente Goes

In de gemeente Goes wordt ongeveer 668 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 92
Papier 67
Glas 23
PMD 11,4
Grof huishoudelijk Restafval 46
Fijn huishoudelijk Restafval 191

Afvalwijzer Goes 2022

Afvalwijzer Goes bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Goes jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Goes 2022

De afvalkalender van de gemeente Goes vind je op:

Milieustraat gemeente Goes

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Goes?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Goes. Het adres van de milieustraat Goes is
  • ZRD Milieustraat Goes, Geldeloozepad 3, 4463 AJ Goes

Grofvuil gemeente Goes

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Goes rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Goes

Wanneer wordt het papier opgehaald en waar kun je oud papier laten? Veel gemeenten maken gebruik van speciale papierbakken. Deze bakken voor oud papier vind je vaak in de buurt van winkelcentra, scholen en op pleinen. Bekijk de website van jouw gemeente om te zien waar jij jouw oud papier kunt laten.