Afvalkalender gemeente Gooise Meren

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Gooise Meren bekijken? Gooise Meren ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 58.084 inwoners. Het afval in Gooise Meren wordt verzorgd door GAD.

Afvalkalender gemeente Gooise Meren

In de gemeente Gooise Meren wordt ongeveer 510 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 108
Papier 49
Glas 27
PMD 20,8
Grof huishoudelijk Restafval 25
Fijn huishoudelijk Restafval 170

Afvalwijzer Gooise Meren 2022

Afvalwijzer Gooise Meren bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Gooise Meren jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Gooise Meren 2022

De afvalkalender van de gemeente Gooise Meren vind je op:

Milieustraat gemeente Gooise Meren

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Gooise Meren?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Gooise Meren. Het adres van de milieustraat Gooise Meren is
  • Bussum: De Nieuwe Vaart 2 | Hilversum: Nieuwe Crailoseweg 6a |Huizen: Ambachtsweg 13 | Weesp: Nijverheidslaan 1c

Grofvuil gemeente Gooise Meren

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Gooise Meren rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Gooise Meren

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.