Afvalkalender gemeente Gulpen-Wittem

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Gulpen-Wittem bekijken? Gulpen-Wittem ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 14.151 inwoners. Het afval in Gulpen-Wittem wordt verzorgd door Rd4.

Afvalkalender gemeente Gulpen-Wittem

In de gemeente Gulpen-Wittem wordt ongeveer 515 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 172
Papier 71
Glas 29
PMD 32,5
Grof huishoudelijk Restafval 17
Fijn huishoudelijk Restafval 90

Afvalwijzer Gulpen-Wittem 2022

Afvalwijzer Gulpen-Wittem bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Gulpen-Wittem jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Gulpen-Wittem 2022

De afvalkalender van de gemeente Gulpen-Wittem vind je op:

Milieustraat gemeente Gulpen-Wittem

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Gulpen-Wittem?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Gulpen-Wittem. Het adres van de milieustraat Gulpen-Wittem is
  • Geen gegevens beschikbaar

Grofvuil gemeente Gulpen-Wittem

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Gulpen-Wittem rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Gulpen-Wittem

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.