Afvalkalender gemeente Haaksbergen

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Haaksbergen bekijken? Haaksbergen ligt in de provincie  Overijssel en heeft ongeveer 24.282 inwoners. Het afval in Haaksbergen wordt verzorgd door Twente Milieu.

Afvalkalender gemeente Haaksbergen

In de gemeente Haaksbergen wordt ongeveer ? kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval ?
Papier ?
Glas ?
PMD ?
Grof huishoudelijk Restafval ?
Fijn huishoudelijk Restafval ?

Afvalwijzer Haaksbergen 2022

Afvalwijzer Haaksbergen bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Haaksbergen jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Haaksbergen 2022

De afvalkalender van de gemeente Haaksbergen vind je op:

Milieustraat gemeente Haaksbergen

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Haaksbergen?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Haaksbergen. Het adres van de milieustraat Haaksbergen is
  • Afvalbrengpunt Haaksbergen, Industriestraat 18-28, 7482 EZ Haaksbergen

Grofvuil gemeente Haaksbergen

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Haaksbergen rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Haaksbergen

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.