Afvalkalender gemeente Haaren

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Haaren bekijken? Haaren ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 14.354 inwoners. Het afval in Haaren wordt verzorgd door Afvalstoffendienst.

Afvalkalender gemeente Haaren

In de gemeente Haaren wordt ongeveer 525 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 54
Papier 54
Glas 25
PMD 26,6
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 87

Afvalwijzer Haaren 2024

Afvalwijzer Haaren bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Haaren jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Haaren 2024

De afvalkalender 2024 van de gemeente Haaren vind je op:

Milieustraat gemeente Haaren

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Haaren?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Haaren. Het adres van de milieustraat Haaren is

  • Gemeentewerf Haaren, Helvoirtseweg 6B, 5076 PK Haaren

Grofvuil gemeente Haaren

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Haaren rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Haaren

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.