Afvalkalender gemeente Hardinxveld-Giessendam

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hardinxveld-Giessendam bekijken? Hardinxveld-Giessendam ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 18.334 inwoners. Het afval in Hardinxveld-Giessendam wordt verzorgd door Waardlanden.

Afvalkalender gemeente Hardinxveld-Giessendam

In de gemeente Hardinxveld-Giessendam wordt ongeveer 603 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 104
Papier 56
Glas 18
PMD 24,8
Grof huishoudelijk Restafval 34
Fijn huishoudelijk Restafval 185

Afvalwijzer Hardinxveld-Giessendam 2022

Afvalwijzer Hardinxveld-Giessendam bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hardinxveld-Giessendam jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hardinxveld-Giessendam 2022

De afvalkalender van de gemeente Hardinxveld-Giessendam vind je op:

Milieustraat gemeente Hardinxveld-Giessendam

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hardinxveld-Giessendam?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hardinxveld-Giessendam. Het adres van de milieustraat Hardinxveld-Giessendam is
  • Afvalbrengstation Gorinchem, Boezem 3, 4206 CA Gorinchem

Grofvuil gemeente Hardinxveld-Giessendam

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Hardinxveld-Giessendam rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hardinxveld-Giessendam

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.