Afvalkalender gemeente Hattem

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hattem bekijken? Hattem ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 12.224 inwoners. Het afval in Hattem wordt verzorgd door ROVA.

Afvalkalender gemeente Hattem

In de gemeente Hattem wordt ongeveer 502 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 165
Papier 79
Glas 23
PMD 37
Grof huishoudelijk Restafval 30
Fijn huishoudelijk Restafval 51

Afvalwijzer Hattem 2022

Afvalwijzer Hattem bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hattem jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hattem 2022

De afvalkalender van de gemeente Hattem vind je op:

Milieustraat gemeente Hattem

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hattem?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hattem. Het adres van de milieustraat Hattem is
  • ROVA Milieubrengstation Zwolle, Rijnlandstraat 2, 8028 PX Zwolle

Grofvuil gemeente Hattem

Heb je groot huishoudelijk afval wat niet in de ondergrondse container of in je eigen kliko past? Dan kun je dit naar de milieustraat in jouw gemeente brengen. De actuele openingstijden vind je op de website van jouw gemeente. Ook aangepaste openingstijden rondom feestdagen staan hierop vermeld.

Afval ophaaldagen Hattem rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hattem

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.