Afvalkalender gemeente Heerde

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Heerde bekijken? Heerde ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 18.580 inwoners. Het afval in Heerde wordt verzorgd door ROVA.

Afvalkalender gemeente Heerde

In de gemeente Heerde wordt ongeveer 668 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 187
Papier 76
Glas 25
PMD 33,3
Grof huishoudelijk Restafval 33
Fijn huishoudelijk Restafval 97

Afvalwijzer Heerde 2022

Afvalwijzer Heerde bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Heerde jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Heerde 2022

De afvalkalender van de gemeente Heerde vind je op:

Milieustraat gemeente Heerde

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Heerde?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Heerde. Het adres van de milieustraat Heerde is
  • Milieustraat Lagemaat Heerde, Zwarteweg 1, 8181 PD Heerde

Grofvuil gemeente Heerde

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Heerde rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Heerde

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.