Afvalkalender gemeente Heerenveen

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Heerenveen bekijken? Heerenveen ligt in de provincie  Friesland en heeft ongeveer 50.469 inwoners. Het afval in Heerenveen wordt verzorgd door Omrin.

Afvalkalender gemeente Heerenveen

In de gemeente Heerenveen wordt ongeveer 557 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 107
Papier 69
Glas 21
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 153

Afvalwijzer Heerenveen 2022

Afvalwijzer Heerenveen bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Heerenveen jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Heerenveen 2022

De afvalkalender van de gemeente Heerenveen vind je op:

Milieustraat gemeente Heerenveen

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Heerenveen?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Heerenveen. Het adres van de milieustraat Heerenveen is
  • Milieustraat Heerenveen, De Ynfeart 10, 8447 GM Heerenveen

Grofvuil gemeente Heerenveen

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Heerenveen rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Heerenveen

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.