Afvalkalender gemeente Heerhugowaard

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Heerhugowaard bekijken? Heerhugowaard ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 57.752 inwoners. Het afval in Heerhugowaard wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Heerhugowaard

In de gemeente Heerhugowaard wordt ongeveer 555 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 90
Papier 46
Glas 18
PMD 6,1
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 212

Afvalwijzer Heerhugowaard 2024

Afvalwijzer Heerhugowaard bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Heerhugowaard jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Heerhugowaard 2024

De afvalkalender 2024 van de gemeente Heerhugowaard vind je op:

Milieustraat gemeente Heerhugowaard

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Heerhugowaard?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Heerhugowaard. Het adres van de milieustraat Heerhugowaard is

  • Gemeentewerf Heerhugowaard, Beukenlaan 25, 1701 DA Heerhugowaard

Grofvuil gemeente Heerhugowaard

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Heerhugowaard rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Heerhugowaard

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.