Afvalkalender gemeente Heeze-Leende

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Heeze-Leende bekijken? Heeze-Leende ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 16.136 inwoners. Het afval in Heeze-Leende wordt verzorgd door Blink.

Afvalkalender gemeente Heeze-Leende

In de gemeente Heeze-Leende wordt ongeveer 496 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 111
Papier 66
Glas 26
PMD 30,2
Grof huishoudelijk Restafval 34
Fijn huishoudelijk Restafval 63

Afvalwijzer Heeze-Leende 2022

Afvalwijzer Heeze-Leende bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Heeze-Leende jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Heeze-Leende 2022

De afvalkalender van de gemeente Heeze-Leende vind je op:

Milieustraat gemeente Heeze-Leende

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Heeze-Leende?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Heeze-Leende. Het adres van de milieustraat Heeze-Leende is
  • Milieustraat Geldrop, Industriepark 8, 5663 PG Geldrop

Grofvuil gemeente Heeze-Leende

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Heeze-Leende rondom feestdagen

Wil je weten of het afval opgehaald wordt op Koningsdag, bevrijdingsdag of hoe het precies zit met kerst? Op de website van jouw gemeente of de website van het afvalbedrijf vind je alle actuele informatie rondom de feestdagen.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Heeze-Leende

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.