Afvalkalender gemeente Hellevoetsluis

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hellevoetsluis bekijken? Hellevoetsluis ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 40.182 inwoners. Het afval in Hellevoetsluis wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Hellevoetsluis

In de gemeente Hellevoetsluis wordt ongeveer 585 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 75
Papier 45
Glas 16
PMD 5,1
Grof huishoudelijk Restafval 59
Fijn huishoudelijk Restafval 229

Afvalwijzer Hellevoetsluis 2024

Afvalwijzer Hellevoetsluis bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hellevoetsluis jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hellevoetsluis 2024

De afvalkalender 2024 van de gemeente Hellevoetsluis vind je op:

Milieustraat gemeente Hellevoetsluis

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hellevoetsluis?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hellevoetsluis. Het adres van de milieustraat Hellevoetsluis is

  • Milieustraat Hellevoetsluis, Rijksstraatweg 252A, 3223 KE Hellevoetsluis

Grofvuil gemeente Hellevoetsluis

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hellevoetsluis rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hellevoetsluis

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.