Afvalkalender gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hendrik-Ido-Ambacht bekijken? Hendrik-Ido-Ambacht ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 31.262 inwoners. Het afval in Hendrik-Ido-Ambacht wordt verzorgd door HVC.

Afvalkalender gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

In de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht wordt ongeveer 536 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 52
Papier 48
Glas 14
PMD 6,6
Grof huishoudelijk Restafval 34
Fijn huishoudelijk Restafval 238

Afvalwijzer Hendrik-Ido-Ambacht 2022

Afvalwijzer Hendrik-Ido-Ambacht bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hendrik-Ido-Ambacht jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hendrik-Ido-Ambacht 2022

De afvalkalender van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht vind je op:

Milieustraat gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hendrik-Ido-Ambacht?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hendrik-Ido-Ambacht. Het adres van de milieustraat Hendrik-Ido-Ambacht is
  • HVC Afvalbrengstation Hendrik-Ido-Ambacht, Crezéepolderweg 9, 3341 LA Hendrik-Ido-Ambacht

Grofvuil gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hendrik-Ido-Ambacht rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hendrik-Ido-Ambacht

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.