Afvalkalender gemeente Heusden

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Heusden bekijken? Heusden ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 44.709 inwoners. Het afval in Heusden wordt verzorgd door afvalstoffendienst.

Afvalkalender gemeente Heusden

In de gemeente Heusden wordt ongeveer 458 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 129
Papier 60
Glas 23
PMD 45,6
Grof huishoudelijk Restafval 16
Fijn huishoudelijk Restafval 49

Afvalwijzer Heusden 2022

Afvalwijzer Heusden bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Heusden jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Heusden 2022

De afvalkalender van de gemeente Heusden vind je op:

Milieustraat gemeente Heusden

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Heusden?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Heusden. Het adres van de milieustraat Heusden is
  • Milieustraat gemeente Heusden, Duinweg 37, 5151 RK Drunen

Grofvuil gemeente Heusden

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Heusden rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Heusden

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.