Afvalkalender gemeente Hillegom

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hillegom bekijken? Hillegom ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 22.193 inwoners. Het afval in Hillegom wordt verzorgd door meerlanden.

Afvalkalender gemeente Hillegom

In de gemeente Hillegom wordt ongeveer 521 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 80
Papier 49
Glas 23
PMD 13,2
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 186

Afvalwijzer Hillegom 2022

Afvalwijzer Hillegom bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hillegom jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hillegom 2022

De afvalkalender van de gemeente Hillegom vind je op:

Milieustraat gemeente Hillegom

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hillegom?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hillegom. Het adres van de milieustraat Hillegom is
  • Milieustraat Hillegom, Marconistraat 16, Hillegom

Grofvuil gemeente Hillegom

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hillegom rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hillegom

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.