Afvalkalender gemeente Hof van Twente

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hof van Twente bekijken? Hof van Twente ligt in de provincie  Overijssel en heeft ongeveer 34.958 inwoners. Het afval in Hof van Twente wordt verzorgd door Twente Milieu.

Afvalkalender gemeente Hof van Twente

In de gemeente Hof van Twente wordt ongeveer 454 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 133
Papier 74
Glas 26
PMD 46,7
Grof huishoudelijk Restafval 10
Fijn huishoudelijk Restafval 85

Afvalwijzer Hof van Twente 2022

Afvalwijzer Hof van Twente bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hof van Twente jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Het scheiden van afval is heel belangrijk. Veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled en al het afval dat vervolgens overblijft wordt gezien als restafval. Voor dit restafval betaal je in veel gemeenten een hogere prijs. Ook voor je eigen portemonnee is het dus belangrijk om je afval goed te scheiden. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hof van Twente 2022

De afvalkalender van de gemeente Hof van Twente vind je op:

Milieustraat gemeente Hof van Twente

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hof van Twente?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hof van Twente. Het adres van de milieustraat Hof van Twente is
  • Milieupark Hof van Twente, Mossendamsdwarsweg 1A, 7472 DB Goor

Grofvuil gemeente Hof van Twente

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hof van Twente rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hof van Twente

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.