Afvalkalender gemeente Hollands Kroon

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hollands Kroon bekijken? Hollands Kroon ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 48.460 inwoners. Het afval in Hollands Kroon wordt verzorgd door HVC.

Afvalkalender gemeente Hollands Kroon

In de gemeente Hollands Kroon wordt ongeveer 562 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 155
Papier 67
Glas 20
PMD 35,6
Grof huishoudelijk Restafval 23
Fijn huishoudelijk Restafval 151

Afvalwijzer Hollands Kroon 2022

Afvalwijzer Hollands Kroon bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hollands Kroon jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hollands Kroon 2022

De afvalkalender van de gemeente Hollands Kroon vind je op:

Milieustraat gemeente Hollands Kroon

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hollands Kroon?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hollands Kroon. Het adres van de milieustraat Hollands Kroon is
  • HVC Afvalbrengstation Middenmeer, Koggenrandweg 1, 1775 RG Middenmeer

Grofvuil gemeente Hollands Kroon

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hollands Kroon rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hollands Kroon

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.