Afvalkalender gemeente Hoorn

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hoorn bekijken? Hoorn ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 73.294 inwoners. Het afval in Hoorn wordt verzorgd door HVC.

Afvalkalender gemeente Hoorn

In de gemeente Hoorn wordt ongeveer 560 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 80
Papier 58
Glas 23
PMD 28,6
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 160

Afvalwijzer Hoorn 2022

Afvalwijzer Hoorn bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hoorn jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hoorn 2022

De afvalkalender van de gemeente Hoorn vind je op:

Milieustraat gemeente Hoorn

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hoorn?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hoorn. Het adres van de milieustraat Hoorn is
  • HVC Afvalbrengstation Hoorn, De Factorij 29a, 1689 AK Zwaag

Grofvuil gemeente Hoorn

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hoorn rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hoorn

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.