Afvalkalender gemeente Horst aan de Maas

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Horst aan de Maas bekijken? Horst aan de Maas ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 42.461 inwoners. Het afval in Horst aan de Maas wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Horst aan de Maas

In de gemeente Horst aan de Maas wordt ongeveer 701 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 68
Papier 65
Glas 26
PMD 42,1
Grof huishoudelijk Restafval 12
Fijn huishoudelijk Restafval 23

Afvalwijzer Horst aan de Maas 2022

Afvalwijzer Horst aan de Maas bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Horst aan de Maas jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Horst aan de Maas 2022

De afvalkalender van de gemeente Horst aan de Maas vind je op:

Milieustraat gemeente Horst aan de Maas

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Horst aan de Maas?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Horst aan de Maas. Het adres van de milieustraat Horst aan de Maas is
  • Gemeentewerf Horst aan de Maas, Americaanseweg 43, Horst

Grofvuil gemeente Horst aan de Maas

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Horst aan de Maas rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Horst aan de Maas

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.