Afvalkalender gemeente Houten

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Houten bekijken? Houten ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 50.234 inwoners. Het afval in Houten wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Houten

In de gemeente Houten wordt ongeveer 526 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 103
Papier 56
Glas 25
PMD 25,9
Grof huishoudelijk Restafval 25
Fijn huishoudelijk Restafval 131

Afvalwijzer Houten 2022

Afvalwijzer Houten bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Houten jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Houten 2022

De afvalkalender van de gemeente Houten vind je op:

Milieustraat gemeente Houten

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Houten?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Houten. Het adres van de milieustraat Houten is
  • Afvalscheidingsstation Houten, De Brug 9, 3991 LN Houten

Grofvuil gemeente Houten

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Houten rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Houten

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.