Afvalkalender gemeente Hulst

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Hulst bekijken? Hulst ligt in de provincie  Zeeland en heeft ongeveer 27.853 inwoners. Het afval in Hulst wordt verzorgd door ZRD.

Afvalkalender gemeente Hulst

In de gemeente Hulst wordt ongeveer 740 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 168
Papier 65
Glas 27
PMD 0
Grof huishoudelijk Restafval 26
Fijn huishoudelijk Restafval 136

Afvalwijzer Hulst 2022

Afvalwijzer Hulst bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Hulst jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Hulst 2022

De afvalkalender van de gemeente Hulst vind je op:

Milieustraat gemeente Hulst

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Hulst?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Hulst. Het adres van de milieustraat Hulst is
  • Milieustraat ZRD Hulst, Afrikaweg 6, 4561 PA Huls

Grofvuil gemeente Hulst

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Hulst rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Hulst

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.