Afvalkalender gemeente IJsselstein

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente IJsselstein bekijken? IJsselstein ligt in de provincie  Utrecht en heeft ongeveer 34.015 inwoners. Het afval in IJsselstein wordt verzorgd door RMN.

Afvalkalender gemeente IJsselstein

In de gemeente IJsselstein wordt ongeveer 485 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 60
Papier 52
Glas 18
PMD 12,4
Grof huishoudelijk Restafval 37
Fijn huishoudelijk Restafval 199

Afvalwijzer IJsselstein 2022

Afvalwijzer IJsselstein bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van IJsselstein jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente IJsselstein 2022

De afvalkalender van de gemeente IJsselstein vind je op:

Milieustraat gemeente IJsselstein

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in IJsselstein?  Dit kan je doen bij de vuilstort in IJsselstein. Het adres van de milieustraat IJsselstein is
  • Milieustraat Ijsselstein, Arhimedesstraat 3, Ijsselstein

Grofvuil gemeente IJsselstein

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen IJsselstein rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente IJsselstein

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.