Afvalkalender gemeente Kaag en Braassem

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Kaag en Braassem bekijken? Kaag en Braassem ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 27.377 inwoners. Het afval in Kaag en Braassem wordt verzorgd door Cyclus.

Afvalkalender gemeente Kaag en Braassem

In de gemeente Kaag en Braassem wordt ongeveer 495 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 139
Papier 64
Glas 25
PMD 28,4
Grof huishoudelijk Restafval 23
Fijn huishoudelijk Restafval 103

Afvalwijzer Kaag en Braassem 2022

Afvalwijzer Kaag en Braassem bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Kaag en Braassem jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Kaag en Braassem 2022

De afvalkalender van de gemeente Kaag en Braassem vind je op:

Milieustraat gemeente Kaag en Braassem

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Kaag en Braassem?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Kaag en Braassem. Het adres van de milieustraat Kaag en Braassem is
  • Gemeente werplaats Kaag en Braassem, Veenderveld 53, 2371 TT Roelofarendsveen

Grofvuil gemeente Kaag en Braassem

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Kaag en Braassem rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Wil je jouw containers wegwerken? Met een containerombouw kijk je nooit meer tegen de Kliko’s aan. Ook helpt een containerombouw tegen stankoverlast, houdt ongedierte ver weg en zorgt ervoor dat jouw Kliko’s niet nat worden. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Oud papier gemeente Kaag en Braassem

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.