Afvalkalender gemeente Kapelle

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Kapelle bekijken? Kapelle ligt in de provincie  Zeeland en heeft ongeveer 12.697 inwoners. Het afval in Kapelle wordt verzorgd door ZRD.

Afvalkalender gemeente Kapelle

In de gemeente Kapelle wordt ongeveer 495 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 142
Papier 65
Glas 22
PMD 17,7
Grof huishoudelijk Restafval 24
Fijn huishoudelijk Restafval 126

Afvalwijzer Kapelle 2022

Afvalwijzer Kapelle bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Kapelle jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Kapelle 2022

De afvalkalender van de gemeente Kapelle vind je op:

Milieustraat gemeente Kapelle

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Kapelle?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Kapelle. Het adres van de milieustraat Kapelle is
  • ZRD Milieustraat Kapelle, Dijkwelseweg 1a, 4421 PN Kapelle

Grofvuil gemeente Kapelle

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Kapelle rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Kapelle

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.