Afvalkalender gemeente Katwijk

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Katwijk bekijken? Katwijk ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 65.816 inwoners. Het afval in Katwijk wordt verzorgd door de gemeente.

Afvalkalender gemeente Katwijk

In de gemeente Katwijk wordt ongeveer 405 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 59
Papier 50
Glas 21
PMD 11,7
Grof huishoudelijk Restafval 16
Fijn huishoudelijk Restafval 191

Afvalwijzer Katwijk 2022

Afvalwijzer Katwijk bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Katwijk jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Katwijk 2022

De afvalkalender van de gemeente Katwijk vind je op:

Milieustraat gemeente Katwijk

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Katwijk?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Katwijk. Het adres van de milieustraat Katwijk is
  • Milieustraat Noordwijk – Katwijk, Taanderstraat 1, 2222 BG Katwijk aan Zee

Grofvuil gemeente Katwijk

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Katwijk rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Katwijk

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.