Afvalkalender gemeente Koggenland

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Koggenland bekijken? Koggenland ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 22.774 inwoners. Het afval in Koggenland wordt verzorgd door HVC.

Afvalkalender gemeente Koggenland

In de gemeente Koggenland wordt ongeveer 552 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 130
Papier 68
Glas 21
PMD 33,9
Grof huishoudelijk Restafval 24
Fijn huishoudelijk Restafval 124

Afvalwijzer Koggenland 2022

Afvalwijzer Koggenland bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Koggenland jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Koggenland 2022

De afvalkalender van de gemeente Koggenland vind je op:

Milieustraat gemeente Koggenland

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Koggenland?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Koggenland. Het adres van de milieustraat Koggenland is
  • Milieustraat Obdam, Kwelder 10, 1713 GN Obdam

Grofvuil gemeente Koggenland

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Koggenland rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Koggenland

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.