Afvalkalender gemeente Krimpen aan den IJssel

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Krimpen aan den IJssel bekijken? Krimpen aan den IJssel ligt in de provincie  Zuid-Holland en heeft ongeveer 29.535 inwoners. Het afval in Krimpen aan den IJssel wordt verzorgd door Cyclus.

Afvalkalender gemeente Krimpen aan den IJssel

In de gemeente Krimpen aan den IJssel wordt ongeveer ? kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval ?
Papier ?
Glas ?
PMD ?
Grof huishoudelijk Restafval ?
Fijn huishoudelijk Restafval ?

Afvalwijzer Krimpen aan den IJssel 2022

Afvalwijzer Krimpen aan den IJssel bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Krimpen aan den IJssel jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Krimpen aan den IJssel 2022

De afvalkalender van de gemeente Krimpen aan den IJssel vind je op:

Milieustraat gemeente Krimpen aan den IJssel

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Krimpen aan den IJssel?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Krimpen aan den IJssel. Het adres van de milieustraat Krimpen aan den IJssel is
  • Milieustraat Krimpen aan den Ijssel, Stormsweg 11, 2921 LZ Krimpen aan den Ijssel

Grofvuil gemeente Krimpen aan den IJssel

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Krimpen aan den IJssel rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Krimpen aan den IJssel

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.