Afvalkalender gemeente Landerd

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Landerd bekijken? Landerd ligt in de provincie  Noord-Brabant en heeft ongeveer 15.746 inwoners. Het afval in Landerd wordt verzorgd door .

Afvalkalender gemeente Landerd

In de gemeente Landerd wordt ongeveer 636 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 143
Papier 66
Glas 16
PMD 16,9
Grof huishoudelijk Restafval 26
Fijn huishoudelijk Restafval 206

Afvalwijzer Landerd 2024

Afvalwijzer Landerd bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Landerd jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Landerd 2024

De afvalkalender 2024 van de gemeente Landerd vind je op:

Milieustraat gemeente Landerd

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Landerd?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Landerd. Het adres van de milieustraat Landerd is

  • Duurzaamheidsplein Oss, Maaskade 28, Oss

Grofvuil gemeente Landerd

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Landerd rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Landerd

Oud papier, waar laat ik dat? Het oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.