Afvalkalender gemeente Landgraaf

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Landgraaf bekijken? Landgraaf ligt in de provincie  Limburg en heeft ongeveer 37.428 inwoners. Het afval in Landgraaf wordt verzorgd door rd4.

Afvalkalender gemeente Landgraaf

In de gemeente Landgraaf wordt ongeveer 470 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 132
Papier 55
Glas 24
PMD 31,3
Grof huishoudelijk Restafval 17
Fijn huishoudelijk Restafval 115

Afvalwijzer Landgraaf 2022

Afvalwijzer Landgraaf bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Landgraaf jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Landgraaf 2022

De afvalkalender van de gemeente Landgraaf vind je op:

Milieustraat gemeente Landgraaf

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Landgraaf?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Landgraaf. Het adres van de milieustraat Landgraaf is
  • Rd4 Milieupark Landgraaf, Marconistraat 28, 6372 PN Landgraaf

Grofvuil gemeente Landgraaf

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Landgraaf rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Landgraaf

Oud papier, waar laat ik dat? Oud papier kun je vaak kwijt in speciale papierbakken. Waar deze papierbakken te vinden zijn kun je op de website van jouw gemeente vinden. Vaak staat er in elke wijk wel een oud papier bak.