Afvalkalender gemeente Landsmeer

Bekijk hier de afvalkalender van de gemeente Landsmeer. De gemeente Landsmeer brengt jaarlijks een afvalkalender uit met daarop alle verzameldata van afvalcontainers. Hierdoor weet je precies op welke dag je jouw kliko moet aanbieden. De afvalkalender voor Landsmeer wordt huis aan huis verspreid maar is ook online te raadplegen.

Afvalkalender Landsmeer 2022

In de onderstaande pdf zie je een overzicht op welke dagen de grijze, de groene en de plastic container geleegd worden. Landsmeer is opgedeeld in 3 wijken met verschillende ophaaldata. Kijk goed onder welke wijk je valt om te weten wanneer je bijvoorbeeld de PMD container moet aanbieden. Naast containers kan je divers afval aanbieden bij de gemeentewerf. Papier en Karton wordt ingezameld door verschillende verenigingen uit Landsmeer. Naast de maandelijkse inzameling zijn er diverse locaties in Landsmeer met papier containers te vinden. Tenslotte kan je met oud papier ook altijd terecht op de gemeentewerf van Landsmeer.

Afvalkalender gemeente landsmeer

Duurzaam afval

Ga slim om met afval. Recycle jouw afval goed zodat het goed hergebruikt kan worden. Dit draagt bij aan een beter milieu.