Afvalkalender gemeente Laren

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Laren bekijken? Laren ligt in de provincie  Noord-Holland en heeft ongeveer 11.333 inwoners. Het afval in Laren wordt verzorgd door GAD.

Afvalkalender gemeente Laren

In de gemeente Laren wordt ongeveer 510 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 108
Papier 49
Glas 27
PMD 20,8
Grof huishoudelijk Restafval 25
Fijn huishoudelijk Restafval 170

Afvalwijzer Laren 2022

Afvalwijzer Laren bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Laren jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Laren 2022

De afvalkalender van de gemeente Laren vind je op:

Milieustraat gemeente Laren

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Laren?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Laren. Het adres van de milieustraat Laren is
  • Milieustraat Laren, Nieuwe Crailoseweg 6, 1222 AB Hilversum

Grofvuil gemeente Laren

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Laren rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Laren

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.