Afvalkalender gemeente Lochem

Afvalkalender gemeente 2020

Afvalkalender gemeente Lochem bekijken? Lochem ligt in de provincie  Gelderland en heeft ongeveer 33.740 inwoners. Het afval in Lochem wordt verzorgd door Circulus-Berkel.

Afvalkalender gemeente Lochem

In de gemeente Lochem wordt ongeveer 382 kilo huishoudelijk afval per inwoner aangeboden.

Afvalsoort Aantal Kilogram per inwoner
GFT afval 92
Papier 70
Glas 27
PMD 33,6
Grof huishoudelijk Restafval 20
Fijn huishoudelijk Restafval 81

Afvalwijzer Lochem 2022

Afvalwijzer Lochem bekijken? In de afvalwijzer vind je precies welke afvalsoorten in welke container horen. Op deze manier draag jij als inwoner van Lochem jouw steentje bij aan een betere afvalscheiding.

Waarom is het gescheiden inzamelen van afval zo belangrijk? Omdat veel afvalsoorten kunnen worden gerecycled is het belangrijk om deze afvalsoorten gescheiden in te zamelen. Dit kan door verschillende afvalscheiders. Deze prullenbakken met meerdere vakken maken het voor jou eenvoudig om afval gescheiden in te zamelen. Wil jij ook jouw afval beter scheiden?

Afvalkalender gemeente Lochem 2022

De afvalkalender van de gemeente Lochem vind je op:

Milieustraat gemeente Lochem

Wil je grofvuil wegbrengen naar de milieustraat in Lochem?  Dit kan je doen bij de vuilstort in Lochem. Het adres van de milieustraat Lochem is
  • Circulus-Berkel Recycleplein Lochem, Terrein Hoftijzer, Aalsvoort 117, 7241 MB Lochem

Grofvuil gemeente Lochem

Heb je grof huishoudelijk afval? Dan kun je dit naar de vuilstort in jouw gemeente brengen. Welke afvalsoorten je kwijt kunt bij de milieustraat kun je vinden op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Afval ophaaldagen Lochem rondom feestdagen

Hoe zit het met de afvalkalender en de feestdagen? Wordt het afval opgehaald op eerste kerstdag of tweede kerstdag? Kun je de container aan de weg zetten met Pasen? Al deze actuele informatie vind je op de website van jouw gemeente of afvalverwerkingsbedrijf.

Container ombouw

Een containerombouw of klikokast is dé ideale oplossing om niet meer tegen jouw kliko’s aan te hoeven kijken. Je tuin ziet er direct een stuk verzorgder uit met een mooie klikokast om je containers heen. Benieuwd naar wat een Klikokast kost? Bekijk hier direct hier:

Oud papier gemeente Lochem

Het apart inzamelen van oud papier is heel belangrijk. Omdat dit papier eenvoudig gerecycled kan worden en hier weer nieuwe producten van gemaakt kunnen worden wordt het apart inzamelen van oud papier steeds belangrijker. Op de site van jouw gemeente kun je de dichtstbijzijnde papiercontainer vinden.